Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Mocht jouw vraag na het lezen van deze pagina nog niet beantwoord zijn?

Neem dan contact met mij op.

 

Mail: info@fosfaatfocus.nl

 

Direct kopen of verkopen

Ik kan voor u ook bemiddelen in fosfaatrechten zonder gebruik te maken met deze veiling.

  

Wim Rombouts

0653-469063

 

Hoe werkt het aanbieden van fosfaatrechten via de veiling?

Wanneer er voor 8.00 uur een aanbod op de website wordt geplaatst , zal de veiling na goedkeuring om 9.00 uur die zelfde werkdag starten.

De verkoper moet een openingsprijs vermelden, wanneer en in de laatste 5 minuten van de veiling een bieding gedaan wordt, zal de veiling duur met 5 minuten worden verlengd.

 

Iedere bieding is minimaal 0,25 euro hoger dan de vorige en om 13.00 uur diezelfde dag sluit de veiling en wordt er bij een geslaagde veiling ter bevestiging een mail verstuurd naar beide partijen.   

 

Binnen 1 werkdag zullen de contracten en facturen worden gemaild.

De koper zal binnen 7 dagen betalen er hierna zullen we de overdracht via een volmacht van de verkoper bij RVO indienen.


Wanneer u wilt kan ik u helpen bij het plaatsen van een aanbieding!

 

Veilingtoeslag

De veilingtoeslag bedraagt 1,5% excl. btw en wordt volledig betaald door de koper.

 

 

Hoe bindend is mijn aanbieding / kavel

Iedere aanbieding van kg fosfaat is na goedkeuring van FosfaatFocus en na de start van de veiling verplicht direct de kg fosfaat te leveren, mits de minimale prijs van de verkoper wordt bereikt of overschreden.

 

Hoe bindend is mijn bod

Iedere bod is bindend en het hoogste bod is de koper van de kavel, mits voldaan wordt aan de voorwaarden dat de minimale prijs van de verkoper word bereikt of overschreden. De gekochte fosfaatrechten zullen voor overdracht bij RVO op het KvK nummer van de geregistreerde bieder worden ingediend.

 

5 minuten regeling

Wanneer de veiling ten einde loopt en er op de valreep een bod geplaatst wordt, zal de veilingtijd met 5 minuten worden verlengd.